Sunday, October 13, 2019

Watch Now O vara cu Mara (1988) Movie 123Movies 1080p Online Streaming

Free Watch O vara cu Mara (1988) Movie Full HD 720p Online Streaming


O vara cu Mara Movie Full Blu-ray 3D Online Streaming


Storyline O vara cu Mara


Movie details

Title : O vara cu Mara
Release : 1988-01-01
Genre : Romance
Runtime : 73
Company :
Rating :
0 out of 10 From 0 Users

Homepage : Homepage Movie
Trailer : Video Trailer
Casts of O vara cu Mara



Download O vara cu Mara (1988) Movie uTorrent Blu-ray 3D Streaming Online


Get More About O vara cu Mara
Directed by Mircea George Cornea. With Teodora Mares, Lucian Nuta, Mircea Diaconu, Ilarion Ciobanu.

O vară cu Mara. Distributie Teodora Mareș, Mircea Diaconu, Lucian Nuta. Regizat de Mircea George Cornea. Sinoposis O vară cu Mara: Sase dulgheri maramureseni, care de care mai vrednic si mai priceput, vin intr-un sat din Baragan sa construiasca

O vară cu Mara, regizor Mircea George Cornea, romantic,dragoste. Distributie O vară cu Mara: Teodora Mareș,Mircea Diaconu,Lucian Nuta.

Mara, o frumoasă maramureșeancă, își însoțește tatăl și cei patru frați ai săi într-un sat din Bărăgan, unde aceștia au fost angajați să contruiască un adăpost pentru vite. Tânărul agronom din sat se îndrăgostește de Mara, fiica meșterului. Regie: George Cornea. Scenariu: Radu Aneste Petrescu

O vară cu Mara Înapoi ... O vară cu Mara Înapoi Înapoi

O vara cu Mara 1988. O vara cu Mara. 0.0 1h 13m 1988. Mara, o frumoasă maramureșeancă, își însoțește tatăl și cei patru frați ai săi într-un sat... Genre: Filme de Colectie Romanesti, Romantic... Director: Mircea George Cornea. Căsătorie cu repetiție 1985. Căsătorie cu repetiție.

O vară cu Mara este un film românesc din 1988 regizat de George Cornea. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Teodora Mareș, Lucian Nuță, Mircea Diaconu.

Our Mission. To promote excellence in falconry and support those that fall short. To continue falconry’s rich tradition of sporting flights at wild game.

0 comments:

Post a Comment